Despre noi

    Stimați  Clienti,

   Bine ați venit pe această platformă on-line, care are drept scop de a vă sprijini în aprovizionarea a lenjeriei intime de cea mai bună calitate, oriunde v-ați afla în România. 
   Noi Vă garantăm livrarea rapidă în sistem de curierat door-to-door în orice localitate, prețuri avantajoase și calitate înaltă.


  Cine suntem noi?
  Noi suntem societatea “DUDUIE LUX SRL-D”,  proiect care s-a născut din dorința de a aduce mai multă frumusețe în viața de zi cu zi a fiecărei femei, prin a-i oferi lenjerie intimă  comodă, frumoasă, picantă, la prețuri accesibile și de calitate garantată.
  Echipa noastră este constituită din specialiști în achiziții din import a diferitor produse de larg consum.

Ce branduri importăm?

  La momentul actual brandurile de bază pe care le importăm  sunt Acousma și Balaloum  -  populare în România datorită calității și diversității modelelor fascinante (descrierea completă a acestora vedeți  pe pagina fiecărui produs).  
  Importam branduri populare deoarece ne bazăm pe cererile partenerilor nostril en-grosisti din toată ţara. 
  Preocuparea noastră este să Vă ajutăm în satisfacerea dorințelor  deoarece  fiecare femeie este unica.  Ne-am gândit  și am avut grijă și de femeile  care sunt interesate de marimile mari – doar la noi găsiți gamă largă de articole  începând cu cele modelatoare până la cele mai îndrăznețe, cu un design special.

 Sortimentul de lenjerie este foarte mare, marfa poate fi  expusă parțial pe site. Dacă sunteţi în căutarea unui anumit produs Acousma sau Balaloum și nu-l găsiţi expus pe site-ul nostru, puteți să ne trimiteți o poză sau cod, iar noi vom verifica disponibilitatea lui.

Pentru mai multe informații privind condițiile de cumpărare En Gros,  sortiment și preţuri, Vă rugăm să ne contactați la numărul 0754-899-501 sau la contact@acousma-balaloum.ro sau guzun.ekaterina@gmail.com

Cu drag,
Echipa “Duduie Lux”