Despre noi

    Stimați  Parteneri,

   Bine ați venit pe această platformă on-line, care are drept scop de a vă sprijini în aprovizionarea En Gros a lenjeriei intime de cea mai bună calitate, oriunde v-ați afla în România. 
   Se știe că vânzările în ziua de azi depind foarte mult de prețul final, prețul pe care consumatorul este dispus să-l ofere fără ezitare pentru un anumit produs. Prețul poate fi competitiv doar dacă este organizată o logistică inteligentă de distribuție a produselor. Tot ce trebuie să facem este să găsim partenerul potrivit care o să ne ofere o astfel de logistică.
   Noi Vă garantăm livrarea rapidă în sistem de curierat door-to-door în orice localitate, transport gratuit, prețuri avantajoase și calitate înaltă.


  Cine suntem noi?
  Noi suntem societatea “DUDUIE LUX SRL-D”,  proiect care s-a născut din dorința de a aduce mai multă frumusețe în viața de zi cu zi a fiecărei femei, prin a-i oferi lenjerie intimă  comodă, frumoasă, picantă, la prețuri accesibile și de calitate garantată.
  Echipa noastră este constituită din specialiști în achiziții din import a diferitor produse de larg consum. În anul 2016 am realizat cu succes importul și distribuirea de lenjerie intimă partenerilor din capitală. Începând cu 2017, ne-am propus să rupem barierele geografice și să aducem lenjerie intimă elegantă în cât mai multe magazine din țară. Pentru a realiza acest obiectiv am creat site-ul www.acousma-balaloum.ro   -   primul magazin on-line En Gros din România de lenjerie intimă franceză Acousma și Balaloum. 
 Importul este realizat direct de noi, ceea ce din start exclude intermediarii şi costurile suplimentare, prin urmare vă oferim preţuri competitive. Mai mult de atat - oferim condiţii de colaborare foarte avantajoase, condiții care economisesc timpul şi banii partenerilor noştri.

Ce branduri importăm?

  La momentul actual brandurile de bază pe care le importăm  sunt Acousma și Balaloum  -  populare în România datorită calității și diversității modelelor fascinante (descrierea completă a acestora vedeți  pe pagina fiecărui produs).  
  Importam branduri populare deoarece ne bazăm pe cererile partenerilor nostril din toată ţara. 
  Preocuparea noastră este să Vă ajutăm în satisfacerea dorințelor doamnelor și domnișoarelor deoarece  fiecare femeie este unicală.  Ne-am gândit  și am avut grijă și de femeile  care sunt interesate de marimile mari – doar la noi găsiți gamă largă de articole  începând cu cele modelatoare până la cele mai îndrăznețe, cu un design special.

 Sortimentul de lenjerie este foarte mare, marfa poate fi  expusă parțial pe site. Dacă sunteţi în căutarea unui anumit produs Acousma sau Balaloum și nu-l găsiţi expus pe site-ul nostru, puteți să ne trimiteți o poză sau cod, iar noi vom verifica disponibilitatea lui.

Pentru mai multe informații privind condițiile de cumpărare En Gros,  sortiment și preţuri, Vă rugăm să ne contactați la numărul 0754-899-501 sau la contact@acousma-balaloum.ro 

Cu drag,
Echipa “Duduie Lux”